0700 166 33 (на цената на един градски разговор)

Новини

ЗД “Бул Инс“ стана официален спонсор на Държавното лично първенство по тенис на закрито за мъже

15.01.2019 ЗД “Бул Инс“ стана официален спонсор на Държавното лично първенство по тенис на закрито за мъже
Водещата застрахователна компания „Бул Инс“ АД е официален спонсор на Държавното лично първенство по тенис на закрито за мъже. ЗД „Бул Инс“ е лидер в автомобилното застраховане у нас и безспорно държи челни позиции в бранша със своите най-разнообразни застрахователни продукти. Дружеството често подкрепя спортни и благотворителни инициативи и този път отново застана плътно зад идеята за турнира по тенис на закрито за мъже.

Шампионът на сингъл от Държавното първенство в зала и финалистът в надпреварата ще получат „уайлд кард" за квалификациите на изключително силното четвърто издание на турнира от сериите АТР 250 – Sofia Open. Шампионите на двойки от държавното първенство получават „уайлд кард" за основната схема на Sofia Open 2019.

Държавното първенство за мъже на закрито ще се проведе от 19 до 24 януари в зала „София". Шампионатът е непосредствено преди големия тенис турнир в България, а участието в надпреварата от календара на АТР се превръща в голям стимул за българските тенисисти.

В състезанието ще вземат участие голяма част от водещите тенисисти на България. Първи поставен в схемата ще бъде третата ракета на България Александър Лазов, който е №482 в ранглистата на ATP. Държавният шампион на открито от миналата година Александър Лазаров е втори поставен. Титлата си от предната година в зала ще защитава Александър Донски. Също така в зала „София“ ще видим всички най-големи дни родни таланти при юношите.

Къде можете да ни намерите

Google Analytics Alternative