0700 166 33 (на цената на един градски разговор)

Новини

Връчиха оскарите в застраховането и пенсионното осигуряване

19.05.2017 Връчиха оскарите в застраховането и пенсионното осигуряване

           Безспорно признание  за Бул Инс, Председателят на Дружеството г - н Петрозар Петков,  получи най-високо отличие „Оскар“ за цялостен принос в българското застраховане

           На стилна церемония в София снощи бяха раздадени годишните награди в застраховането и пенсионното осигуряване. За девета поредна година събитието се организира от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски", и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).За 19-та поредна година фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" връчи персонални специални награди на заслужили експерти за цялостен принос в развитието на българското застраховане и осигуряване.За цялостен принос в развитието на застрахователното дело тази година бяха отличени двама души: зам.-председателят на КФН, ръководещ управление "Застрахователен надзор" Ралица Агайн-Гури и председателят на СД на застрахователна  дружество "Бул Инс" Петрозар Петков.       Девет компании бяха удостоени с призове. Награди бяха връчени в категориите "Застраховател на годината", "Пенсионноосигурително дружество на годината" и "Застрахователен брокер на годината".
Победители получиха специални авторски пластики, символ на наградите,  изработени от художника Андрей Янев, и грамоти.
По време на събитието бе обявено учредяване на приз за млад застраховател на името на един от доайените на българското застраховане - Румен Янчев, който почина внезапно на 28 август 2016 г. Янчев бе председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп” АД. Ежегодно името на застрахователя ще бъде определяно от Асоциацията на българските застрахователи.
          На събитието присъства целият застрахователен и финансов елит на България, представители на държавните институции и регулаторните органи, на научните и академичните среди.          Сред официалните гости на церемонията тази година бяха министърът на финансите Владислав Горанов; председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова и нейните заместници Ралица Агайн-Гури, Владимир Савов и Ангел Джалъзов; председателят на Сметната палата Цветан Цветков; председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика в 44-то Народно събрание Хасан Адемов, изпълнителни директори на застрахователните компании, управители на застрахователните брокери, медии.

Къде можете да ни намерите

Google Analytics Alternative