0700 166 33 (на цената на един градски разговор)

Новини

Бързи и яростни ЕКСПО

18.04.2017 Бързи и яростни ЕКСПО
          Проведе се първото по рода си Бързи и яростни ЕКСПО със съдействието на БУЛ ИНС. С  много пушек и зрелищни изпълнения стартира изложението за автомобили в София ринг мол с име Бързи и яростни експо, организирано от BBC TopGear България съвместно със търговския център. В деня на световната премиера на филма - 14 април, списанието ознаменува и своята 10-годишнината в страната. За първи път в България в рамките на мола по повод премиера на филм се организира автомобилно шоу и изложение за спортни и бързи автомобили в рамките на четири дни.
       Откриващото шоу бе наблюдавано от над 30 000 души и включи парад на състезателни коли, спортни и класически автомобили, от предстоящото ретро рали България. На шоуто като гости и участници в парада присъстваха имена от спорта като Димитър Илиев, Крум Дончев, Петър Гьошев, Боби Григоров, Григор Григоров, Дани Попов, Константин Маршавелов, Иван Влъчков, Ивайло Цанов и Симеон Симеонов.




       Посетителите видяха два национални дебюта и откриващо мега шоу. Официален застраховател на събитието бе БУЛ ИНС АД.
Преди откриващото шоу на етажите в мола се състояха националните премиери на Alfa Romeo Stelvio и състезателния отбор на Григор Григоров, който представя чисто новия си автомобил Peugeot 208 R2. Състезателен автомобил има и от Hyundai – i20 Coupe R1. Посетителите също така се наслаждаваха на разположените модели като Alfa Romeo Giulia, Ford Focus RS и Mustang, Jaguar F-Pace, Range Rover Sport, Maserati Quattroporte, Nissan GT-R, Mazda MX-5, Mazda CX-3, Hyundai i30, Bentley Continental GT, Lamborghini Gallardo, Polaris Slingshot и BMW M2.



       Освен Русинова дрифт шоу направиха два автомобила на „Мирафиори“ с едни от най-добрите дрифтъри в България – Александър Язов и Ангел Харизанов. Какво би било Бързи и яростни шоу без мотоциклети? Екстрийм Атак Тийм осигури зрелищни стънт изпълнения. А шоуто приключи с парадна обиколка, водена от Крум Дончев с Maserati GranTurismo, следван от Ferrari 430 Scuderia, състезателните и класическите коли. Освен тях на обособения паркинг пристигнаха много стенс автомобили и три коли от Луда надпревара.






 

Къде можете да ни намерите

Google Analytics Alternative